top of page

OM OSS

Den breda skärgården i Blekinge erbjuder fantastisk kitesurfing, men få har haft möjlighet att utforska dess potential.

Upptäck vackra Blekinge

Vi har en lång erfarenhet av aktiviter på vattnet och det är där vi har vårt fokus. Företaget grundades 2009 med då inriktning på arbetsdykning, men har sedan dess utvecklats och är numera fokuserad kring vattensporter och arbetet kring att bevara dess fauna.

Vi driver en certifierad kitesurfing skola, hyr ut sup-brädor och kajaker samt arrangerar tävlingar i supball, arranger kitesafarin och teambuildings aktiviteter inom vattensport. Söker ni ett äventyr på vattnet så är vi här för att göra det till verklighet!

KITESURFING


Det speciella med Blekinge är att här finns mängder med öar som erbjuder kitesurfing med helt otrolig naturupplevelse. Skärgården är väldigt bred men sträcker sig däremot inte långt ut, vilket innebär att man snabbt når öar med bra stabil vind. Här finns kitespots för alla vindriktningar.

I östra Blekinge finns många låga öar där vinden blåser över öarna utan att skapa turbulens i vinden. Här finns även många kitespots som erbjuder plattvatten, några med sandbotten och långgrunt och andra med djupare vatten.

I mellersta och västra Blekinge finner du många kobbar och skär som erbjuder både plattvatten och vågor. Kryssa mellan kobbarna och hör hur vågorna laddar upp runt hörnet eller ta sikte bakom ett skär och ladda för pop på plattvatten!

De bästa kitespotsen nås med båt. Vi finns här för att hjälpa dig komma dit.

Varje år annordnas kitesafari med begränsat antal deltagare. Utöver safaris och evenemangen är vi ofta ut med båt för att kita på de bästa ställerna och utforskar nya ställen.

Vill du komma ut i den Blekingska skärgården för att kitesurfa så kontakta oss så hjälper vi dig med detta.

Självklart finns här även många bra kitespots som nås från land också. Nya ställen upptäcks ständigt och kite kartan för Blekinge är ständigt under utveckling. 

Blekinge surf samarbetar med Kiteboardcenter och Surfspot sverige.

Utrustningen finns alltid med på spotsen och det är till för att testas. Ser ni våra flaggor så kom gärna fram och prata.
Kites och brädor finns alltid tillgängliga för dem som vill prova.

Vi annonserar på sidan när vi kör specifika demodagar och var vi kommer att vara. Vi lägger även ut på lokala facebook grupper när vi är på plats.

Blekinge surf marknadsför dessa märken:
Core kites

Core brädor

North kites

North brädor
Xenon brädor
Starboard SUP

Shark SUP

Mystic produkter

Kontakta oss

Vill du veta mer om vart du ska ta vägen för att kitesurfa i Blekinge, oavsett om det är med bil eller båt, eller om om du är nyfiken på SUP (stand up paddle), kajak uthyrning , båtuthyrning eller har övriga frågor, så kontakta gärna oss för mer information.

bottom of page