top of page

STÄNGT FÖR SÄSONGEN!

HYRA SUP

Alla våra sup-brädor är borttagna för säsongen. Är du intresserad av att köpa en sup-bräda så säljer vi nu ut flera av våra bättre begagnade brädor, vi har även nya på lager för bra reapriser.
Besök vår webshop eller kontakta oss direkt.

Våra brädor

sup_shark_allround.jpg

ALLROUND

Stabil bräda

Perfekt för nybörjare eller för cruising

sup_shark_touring.jpg

TOURING

Snabb bräda

Perfekt för erfarna 

eller för mer kul

sup_shark_family.jpg

FAMILY

Stor bräda (4 pers.)

Perfekt för familjen eller för grupp

OBS! Tillfälligt utlånad till Tobbes Event i Kristianstad

Vad är SUP?

SUP - Stand Up Paddle Board - är en vattenbrädesport där du står upp på brädet och paddlar med en enbladig paddel. Sporten är för alla, unga eller gamla eller stora eller små.
Paddling SUP ger bra träning för hela kroppen. Du arbetar med balansen medan du använder benen, ryggen, bagageutrymmet och armarna för att paddla framåt. Det mest populära i Blekinge är att paddla i platt vatten, vilket vanligtvis betyder i floder, lugnt vatten i skärgården eller sjöar. Naturligtvis finns det också SUP-brädor som passar för att paddla i mer öppet hav, i vågor eller forsar. Att träna yoga på ett SUP-bräde är ett annat fantastiskt exempel på vad dessa brädor kan användas till.

Hyra SUP

Vi på Blekinge surf hyr ut brädor per timmer, heldag eller dygn. Våra brädor är uppblåsbara och av hög kvalitet. Att erbjuda uppblåsbara brädor innebär att du kan välja mellan att paddla direkt från våra lokaler i Ronneby hamn, eller enkelt lasta in brädan som är packad i väska (inkluderad pump & paddel), i bilen och köra dit du vill paddla. Uppblåsbara brädor är något mer tåliga jämfört med hårda brädor, idag är de även så pass utvecklade att de är i princip lika hållfasta som en hård bräda. Brädorna har ett greppvänligt handtag för transport på land och även utrustade med lastnät.

Priser

  • 1 timme 200kr

  • 2 timmar 300kr

  • 3 timmar 400kr

  • Dag 600kr

  • 24 timmar 900kr

  • Vecka 1800kr

  • Våtdräkt hyra 100

- Family bräda 300kr

- Family bräda 400kr

- Family bräda 500kr

- Family bräda 700kr

- Family bräda 1000kr

- Family bräda 3000kr

ARK_logo_Orange_RGB.png
Logo medlemmar.jpg
bottom of page