top of page

BOKA KAJAK

STÄNGD

STÄNGD

Hyra kajak

Att paddla kajak är en fantastisk frihetskänsla där man kommer riktigt nära naturen på ett lugnt och harmoniskt sätt. Oavsett om man paddlar i lugnt vatten eller i mer grov sjö så är det en upplevelse och känsla som måste upplevas!

I Blekinge har vi en en av Sveriges bästa paddelmiljöer gällande kajakpaddling. Med närmare 1000 öar i vår skärgård erbjuder Blekinge en skärgård med nästan oändlig upptäckarmiljö med mycket varierande fauna.
Vi samarbetar med ARK56 som under många år har tagit fram en mycket bra kartbild över Blekinge gällande tips, kajakleder, rekommendationer med mera, besök gärna deras sida HÄR.

Fästpunkt 1
kajak-hyra-kayakomat-kajakuthyrning
kajak-kajakuthyrning-kayak-hyra kajak.jpg

Vi erbjuder uthyrning av kajaker med utgångspunkt östra piren i Ronneby hamn samt på Ekenäs camping i Ronneby. På plats finns en flytbrygga för sjösättning på östra sidan, i Angelskogsviken, vilket innebär lätt i och uppgång med kajak i lugnt vatten. På Ekenäs camping går man enkelt i via den långgrunda stranden alternativ från badbrygga, tänk dock på att alltid visa hänsyn mot badande och alla andra besökare!
Förutom direktservice på plats kommer vi även att ha en kajakomat i samarbete med GoKaya, där ni själva bokar er kajak via er telefon eller dator och på ett mycket enkelt sätt, via en bokningskod, själva låser upp/hämtar ut er kajak med dess tillhörigheter. Snabbt och enkelt helt enkelt!


Priser
 

  • 2 timmar- 300kr

  • 4 timmar- 400kr

  • 1 dag 600kr 

  • 24 timmar- 950kr

  • 48 timmar- 1250kr

  • 1 vecka- 2950kr

Logo medlemmar.jpg
ARK_logo_Orange_RGB.png
bottom of page